Cotlet de porc cu șalotă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu șalotă. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 492 calorii, 51G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Ciuperci Și Șalotă, Cotlet De Porc Cu Șalotă Și Păstârnac, și Gatiti cartea: cotlet de porc cu ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și praf cu făină. Într-o tigaie, încălziți uleiul până când strălucește.
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc mare timp de 1 minut.
Adăugați untul, reduceți focul la moderat ridicat și gătiți, întorcând o dată, până când cotletele se rumenesc pe ambele părți, 8 minute.
Transferați cotletele pe o foaie de copt și coaceți în cuptor până când un termometru citit instantaneu introdus în cel mai gros punct înregistrează 145, aproximativ 7 minute.
Între timp, adăugați șalotele și anasonul în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul și reduceți la foc moderat la 1/4 cană, aproximativ 2 minute.
Adăugați stocul și reduceți la jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și pasta de roșii și se fierbe încă 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați cotletele în farfurii și acoperiți cu sosul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.