Cotlet de porc cu zahăr brun cu sos de grătar de piersici
Cotletele de porc cu zahăr brun cu sos de grătar de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 834 calorii. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, ketchup, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu zahăr brun cu sos BBQ Georgia Peach, Cotlet de porc cu sos de grătar de piersici, și Cotlet de porc la grătar cu saramură de zahăr brun și marmeladă de ceapă-piersică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul și sarea într-un castron mare; adăugați apă clocotită, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea. Se amestecă cuburi de gheață pentru a răci amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați cotlet de porc; acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3
Între timp, călește ceapa în ulei fierbinte într-o cratiță medie la foc mediu 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați usturoi și ghimbir; gatiti, amestecand constant, 45 pana la 60 de secunde sau pana cand sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
5
Adăugați ketchup, conserve de piersici și piersici. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Piersici
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sos
6
Adăugați oțet; condimentați cu sare kosher și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Kosher
Oțet
7
Se ia de pe foc.
8
Scoateți carnea de porc din saramură, aruncând saramura. Clătiți bine carnea de porc și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Se toarnă jumătate din amestecul de piersici într-un castron; rezervați amestecul rămas. Condimentați ambele părți de carne de porc cu cantitatea dorită de sare kosher și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Kosher
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune din fiecare cotlet înregistrează 145, ungând ocazional carnea de porc cu amestec de piersici în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bol
12
Scoateți carnea de porc de pe grătar; lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Se servește cu amestec de piersici rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.