Cotlet de porc cu vin și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu vin și usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 317 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, sare și piper, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu usturoi și mere în vin, Cotlet de porc cu sos de vin roșu, și Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea la foc mare. Sare și piper ambele părți ale cotletelor de porc și căutați-le pe ambele părți până când sunt frumoase și aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Nu este nevoie să gătiți complet cotletele în acest moment.)
Scoateți cotletele din tigaie și puneți-le deoparte. Reduceți focul la mediu-mare, apoi aruncați căței de usturoi întregi. Amestecați-le și gătiți-le câteva minute, sau până devin frumoase și maronii aurii.
Se toarnă vinul roșu, apoi se adaugă frunza de dafin. Se amestecă și se lasă să se reducă, ridicând focul dacă este necesar. Gatiti sosul cateva minute, sau pana cand este frumos si redus si gros. Se amestecă bulionul de vită (puteți adăuga mai mult dacă are nevoie de lichid) și se adaugă cotletele înapoi în lichidul de gătit, aranjându-le astfel încât să înoate în sos. Lăsați cotletele să gătească în lichid câteva minute, apoi turnați balsamicul. Agitați tigaia pentru a o distribui, apoi gătiți încă câteva minute sau până când Cotletele de porc sunt gata.
Scoateți din nou cotletele din tigaie, apoi lăsați sosul să se reducă puțin mai mult, dacă este necesar, până când este foarte gros și bogat și usturoiul este moale. Rotiți în 1 lingură de unt și presărați puțină sare și piper. Aranjați Cotletele de porc pe un platou, apoi turnați întreaga tigaie de sos (inclusiv usturoiul) deasupra.
Se servește cu o salată verde. * Puteți înlocui vinul alb cu un sos ușor mai ușor.