Cotlet de porc cu vin și usturoi

Cotlet de porc cu vin și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu vin și usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 317 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, sare și piper, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu usturoi și mere în vin, Cotlet de porc cu sos de vin roșu, și Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură de miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea la foc mare. Sare și piper ambele părți ale cotletelor de porc și căutați-le pe ambele părți până când sunt frumoase și aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Nu este nevoie să gătiți complet cotletele în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți cotletele din tigaie și puneți-le deoparte. Reduceți focul la mediu-mare, apoi aruncați căței de usturoi întregi. Amestecați-le și gătiți-le câteva minute, sau până devin frumoase și maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă vinul roșu, apoi se adaugă frunza de dafin. Se amestecă și se lasă să se reducă, ridicând focul dacă este necesar. Gatiti sosul cateva minute, sau pana cand este frumos si redus si gros. Se amestecă bulionul de vită (puteți adăuga mai mult dacă are nevoie de lichid) și se adaugă cotletele înapoi în lichidul de gătit, aranjându-le astfel încât să înoate în sos. Lăsați cotletele să gătească în lichid câteva minute, apoi turnați balsamicul. Agitați tigaia pentru a o distribui, apoi gătiți încă câteva minute sau până când Cotletele de porc sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți din nou cotletele din tigaie, apoi lăsați sosul să se reducă puțin mai mult, dacă este necesar, până când este foarte gros și bogat și usturoiul este moale. Rotiți în 1 lingură de unt și presărați puțină sare și piper. Aranjați Cotletele de porc pe un platou, apoi turnați întreaga tigaie de sos (inclusiv usturoiul) deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se servește cu o salată verde. * Puteți înlocui vinul alb cu un sos ușor mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista