Cotlet De Porc Cu Unt De Mere La Grătar

Cotlet De Porc Cu Unt De Mere La Grătar
Carnea de porc cu unt de mere la grătar ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $9.08 pe portie. O porție conține 1304 calorii, 132g de proteine, și 34G de grăsime. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt de mere, cidru de mere, căldură la grătar: mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Cotlet De Porc Cu Unt De Mere, Crock Pot cotlet de porc cu unt de mere, și Sandviș Cu Mușchi De Porc Cu Muștar Și Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face saramura, puneți 1 litru de cidru de mere, 1/3 cană de sare, zahăr brun, ceapă, cuișoare, ienibahar, usturoi, plumb de dafin, boabe de piper într-o cratiță medie. Strângeți sferturile de portocale în saramură și aruncați coaja. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe timp de 1 minute, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă saramură într-un recipient mare, se adaugă 1 litru rămas de cidru de mere și se pune la frigider până se răcește complet. Scufundați complet coapsele de porc în saramură și puneți-le înapoi la frigider timp de 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Carne De PorcCarne De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. În timp ce focul se aprinde, scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Ungeți ușor cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper după gust. Se prăjește carnea de porc peste partea fierbinte a grătarului până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Mutați carnea de porc în partea rece a grătarului și întindeți-o cu unt de mere peste tot. Acoperiți grătarul și gătiți până când un termometru de citire instantanee citește 140 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei de porc, cu 15 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Carne De PorcCarne De Porc
Ardei ArbolArdei Arbol
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar, lăsați să stea 15 minute; feliați și serviți cu unt suplimentar de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista