Carnea de porc cu unt de mere la grătar ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $9.08 pe portie. O porție conține 1304 calorii, 132g de proteine, și 34G de grăsime. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt de mere, cidru de mere, căldură la grătar: mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Cotlet De Porc Cu Unt De Mere, Crock Pot cotlet de porc cu unt de mere, și Sandviș Cu Mușchi De Porc Cu Muștar Și Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face saramura, puneți 1 litru de cidru de mere, 1/3 cană de sare, zahăr brun, ceapă, cuișoare, ienibahar, usturoi, plumb de dafin, boabe de piper într-o cratiță medie. Strângeți sferturile de portocale în saramură și aruncați coaja. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se fierbe timp de 1 minute, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Pachet Milk Duds
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă saramură într-un recipient mare, se adaugă 1 litru rămas de cidru de mere și se pune la frigider până se răcește complet. Scufundați complet coapsele de porc în saramură și puneți-le înapoi la frigider timp de 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Carne De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. În timp ce focul se aprinde, scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Ungeți ușor cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper după gust. Se prăjește carnea de porc peste partea fierbinte a grătarului până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Mutați carnea de porc în partea rece a grătarului și întindeți-o cu unt de mere peste tot. Acoperiți grătarul și gătiți până când un termometru de citire instantanee citește 140 de grade atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei de porc, cu 15 până la 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Carne De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți din grătar, lăsați să stea 15 minute; feliați și serviți cu unt suplimentar de mere.