Cotlet de porc cu unt de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu unt de lămâie. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 257 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați capere, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc Romano în sos de unt de lămâie, Cotlet De Porc Cu Lămâie, și Cotlet De Porc Cu Lămâie De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentați ușor Cotletele de porc cu sare și piper și gătiți la foc mare până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți cotletele și căutați până când sunt fierte, aproximativ 2 minute; transferați într-un platou.
Adăugați untul și usturoiul în tigaie și amestecați la foc moderat până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă caperele, sucul de lămâie și arpagicul. Puneți sosul peste cotlet și serviți.