Cotlet de porc cu umplutură de mere-salvie

Cotlet de porc cu umplutură de mere-salvie
Cotletele de porc cu umplutură de măr-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 501 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. Dacă aveți țelină, stafide, suc de mere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Mere Și Salvie, Cotlet De Porc Umplut Cu Salvie De Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere-Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent. Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și țelina; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocant, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați mere, stafide și suc de mere; gatiti 2-3 minute sau pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
StafideStafide
MărMăr
4
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
5
Răspândiți amestecul în vasul de copt pulverizat. Se acoperă cu cotlet de porc. Se acoperă cu folie; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți acoperit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Descoperiți vasul de copt; periați Cotletele de porc cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți descoperit încă 15 până la 20 de minute sau până când Cotletele de porc sunt bine încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista