Cotlet De Porc Cu Umplutură De Ierburi

Cotlet De Porc Cu Umplutură De Ierburi
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc cu umplutură de plante ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 41G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de plus o lingură de pătrunjel și cimbru, unt și 1/4 cană de ulei de măsline, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi, Cotlet de porc BBQ și umplutură, și Cotlet de porc cu umplutură.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista