Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu spanac de lămâie. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 264 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nucșoară măcinată, suc de lămâie, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu spanac cu sos de lămâie, Cotlet de porc cu cidru și spanac, și Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas superficial. Dragă carne de porc în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Porc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Scoateți din tigaie. Se amestecă în vin și suc de lămâie, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați spanacul, aruncând 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.