Cotlet de porc cu sos dulce și acru
Cotletul de porc cu sos dulce și acru este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită muștar dijon, sare, ardei gras și oțet de cidru. 183 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cotlet de porc dulce și acru, Cotlet de porc dulce și acru, și Cotlet de porc dulce și acru.
Instrucțiuni
Se usucă Cotletele de porc și se presară sare și piper: se usucă cotletele cu un prosop de hârtie, se vor rumeni mai bine.
Se presară sare și piper.
Încălziți o tigaie mare, fără stick, la foc mediu. Rumeniti usor Cotletele de porc pe ambele parti, timp de un minut sau doua fiecare.
Faceți sosul: în timp ce cotletele se rumenesc, amestecați jeleul roșu cu muștarul.
Sos Dollop peste Cotletele de porc: odată ce cotletele sunt rumenite, reduceți căldura tigaiei la minim. Dollop sosul peste cotlet. Acoperiți tigaia. Gatiti 5-10 minute sau pana cand carnea de porc este doar fiarta (taieturile groase pot dura mai mult).
Adăugați oțet, reduceți sosul:
Scoateți Cotletele de porc din tigaie.
Adăugați oțet în tigaie. Măriți căldura la mare și fierbeți sosul, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați orice sucuri care au ieșit din cotlete în timp ce s-au așezat înapoi în tigaie.
Serviți Cotletele de porc cu sosul lingurat peste ele.