Cotlet de porc cu sos de muștar
Cotletele de porc cu sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 639 calorii, 40g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar dijon, sare și piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de muștar, Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar, și Cotlet de porc cu sos de muștar.
Instrucțiuni
Topiți untul în ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Amestecați făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Așezați Cotletele de porc, pe rând, în amestecul de făină și întoarceți-le pentru a acoperi complet. Scuturați excesul de făină și puneți cotletele în tigaie. Gatiti pana se rumeneste si ferm la atingere, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Scoateți cotletele pe o farfurie și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi.
Se toarnă grăsimea din tigaie, se adaugă smântână și se mărește căldura la mare. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a ridica bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Continuați fierberea până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați muștarul. Puneți cotletele pe farfurii individuale și sosul de lingură deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.