Cotlet de porc cu sos de miere acidulat

Cotlet de porc cu sos de miere acidulat
Cotletul de porc cu sos de miere picant este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 300 de calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, miere, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de coacăz roșu acidulat, Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă Acidulat, și Cotlet de porc într-un sos de miere-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc într-o pungă mare resigilabilă. Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați usturoiul, oțetul, sosul de soia, mierea, ghimbirul și piperul. Puree până când usturoiul a fost tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă acest amestec peste Cotletele de porc. Sigilați și marinați în frigider cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați Cotletele de porc și marinada într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți descoperit în cuptorul preîncălzit până când sosul s-a redus, iar carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista