Cotlet de porc cu sos de mere și ceapă

Cotletele de porc cu sos de mere și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 446 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 3,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți sos de mere, ceapă, vin alb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 61%. Rețete similare sunt Cotlet de porc la cuptor cu ceapă și sos de Chili, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped.
Instrucțiuni
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper.
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați Cotletele de porc condimentate în tigaia fierbinte. În spațiile dintre cotlete, adăugați untul și ceapa. Gatiti si amestecati ceapa in timp ce prima parte a cotletelor se gateste pana se rumeneste, 5 pana la 7 minute. Întoarceți cotletele și continuați să gătiți până când nu mai este roz în centru, cu 5 până la 7 minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 de grade F (63 de grade C).
Se toarnă vin alb în tigaie; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se amestecă sosul de mere prin amestecul de ceapă și vin; se fierbe până când lichidul se îngroașă oarecum, aproximativ 5 minute.
Plăciți Cotletele de porc și acoperiți cu amestecul de mere și ceapă pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Bodega Aniello 006 Pinot Noir]()
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.