Cotlet de porc cu sos de mere și ceapă

Cotlet de porc cu sos de mere și ceapă
Cotletele de porc cu sos de mere și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 446 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 3,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți sos de mere, ceapă, vin alb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 61%. Rețete similare sunt Cotlet de porc la cuptor cu ceapă și sos de Chili, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped.

Instrucțiuni

1
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați Cotletele de porc condimentate în tigaia fierbinte. În spațiile dintre cotlete, adăugați untul și ceapa. Gatiti si amestecati ceapa in timp ce prima parte a cotletelor se gateste pana se rumeneste, 5 pana la 7 minute. Întoarceți cotletele și continuați să gătiți până când nu mai este roz în centru, cu 5 până la 7 minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
4
Se toarnă vin alb în tigaie; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se amestecă sosul de mere prin amestecul de ceapă și vin; se fierbe până când lichidul se îngroașă oarecum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Vin AlbVin Alb
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
5
Plăciți Cotletele de porc și acoperiți cu amestecul de mere și ceapă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărMăr
CeapăCeapă

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista