Cotlet de porc cu sos de conserve de cireșe

Cotlet de porc cu sos de conserve de cireșe
Cotletul de porc cu sos de conserve de cireșe este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 413 calorii. Un amestec de oțet balsamic, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Cotlet de porc cu sos de cireșe, Cotlet de porc cu sos de cireșe, și Cotlet de porc cu sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați conserve, oțet, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper la tigaie. Gatiti 30 de secunde, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Garnisiți cu arpagic tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista