Cotletele de porc cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 590 calorii, 37g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de ciuperci, Cotlet de porc și cartofi în sos de ciuperci, și Cotlet de porc cu sos de ciuperci-tarhon.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.