Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de cireșe. Această rețetă face 2 porții cu 460 calorii, 44G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, vin de port Rubin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de cireșe, Cotlet de porc cu sos de cireșe, și Cotlete de porc cu sos de rubarbă-cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, se sotează șalotul în ulei până se înmoaie. Se amestecă cireșele, vinul, oțetul și sarea. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, într-un castron mic, combinați coriandrul, muștarul, sarea și piperul; frecați peste cotlet. Într-o tigaie mare, gătiți cotletele în ulei la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 de centi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.