Cotlet de porc cu sos de caise

Cotlet de porc cu sos de caise
Cotletele de porc cu sos de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 246 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână jumătăți de caise în sirop extra-ușor, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, Cotlet de porc cu sos de caise, și Cotlet de porc în sos de portocale-caise.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente și presărați pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Scoateți carnea de porc din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți caisele, rezervând sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
SiropSirop
6
Adăugați 6 linguri de sirop în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când amestecul este redus la jumătate, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați restul de 1/2 cană de sirop și caise; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
SiropSirop
8
Serviți sosul peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista