Cotletul de porc cu sos de arțar de ghimbir este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de arțar, Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar De Arțar, și Cotlet de porc cu sos de arțar-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică la foc mediu-mic, gătiți ceapa în 2 lingurițe de ulei până se rumenesc și foarte fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ghimbir; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
3
Între timp, combinați pudra de chili, sarea, piperul și scorțișoara; frecați pe ambele părți ale cotletelor de porc. Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenesc în uleiul rămas timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Cotlet De Porc
Scorțișoară
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați bulionul, siropul și amestecul de ceapă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ceapă
Sirop
Carne
5
Îndepărtați cotletele și păstrați-le la cald.
6
Aduceți amestecul de bulion la fierbere; gatiti, neacoperit, pana cand lichidul este ingrosat si redus la 1/2 cana.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.