Cotlet de porc cu sos Bourbon-piersic

Cotlet de porc cu sos Bourbon-piersic
Cotletele de porc cu sos Bourbon-piersic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 247 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sare, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc afumat cu sos BBQ Bourbon de piersici, Cotlet de porc la grătar cu piersică, Bourbon, sos de muștar, și Cotlet De Porc Cu Glazură De Piersici Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de porc cu sare și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați piersici și bulion la tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați zahăr și cimbru în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați bourbon și unt în tigaie; gatiti 4 1/2 minute sau pana cand untul se topeste si sosul se ingroasa usor. Aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista