Cotletele de porc cu sos Bourbon-piersic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 247 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sare, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc afumat cu sos BBQ Bourbon de piersici, Cotlet de porc la grătar cu piersică, Bourbon, sos de muștar, și Cotlet De Porc Cu Glazură De Piersici Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați carnea de porc cu sare și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Carne De Porc
Sare
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați piersici și bulion la tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați zahăr și cimbru în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați bourbon și unt în tigaie; gatiti 4 1/2 minute sau pana cand untul se topeste si sosul se ingroasa usor. Aruncați crenguțele de cimbru.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.