Cotlet De Porc Cu Saramură De Arțar La Grătar
Cotletele de porc cu arțar la grătar sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 1845 calorii, 10g de proteine, și 183g de grăsime. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, piper măcinat grosier, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, Cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină, și Cotlet De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați apa, sarea, zahărul brun, siropul de arțar, oțetul, cuișorul, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, semințele de muștar, salvia și piperul. Se aduce la fierbere și se ia de pe foc.
Lăsați saramura să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-o la frigider timp de 1 oră.
Adăugați Cotletele de porc în saramură și dați-le la frigider timp de 7 până la 8 ore, întorcând cotletele după 4 ore.
Scoateți Cotletele de porc din saramură și uscați-le.
Aprinde un grătar. Periați ușor ambele părți ale cotletelor cu ulei de măsline și grătiți la foc mediu-fierbinte, timp de 18 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Se transferă în farfurii și se lasă să se odihnească 5 minute înainte de servire.