Cotlet De Porc Cu Saramură De Arțar La Grătar

Cotlet De Porc Cu Saramură De Arțar La Grătar
Cotletele de porc cu arțar la grătar sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 1845 calorii, 10g de proteine, și 183g de grăsime. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, piper măcinat grosier, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, Cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină, și Cotlet De Porc La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați apa, sarea, zahărul brun, siropul de arțar, oțetul, cuișorul, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, semințele de muștar, salvia și piperul. Se aduce la fierbere și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați saramura să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-o la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Adăugați Cotletele de porc în saramură și dați-le la frigider timp de 7 până la 8 ore, întorcând cotletele după 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Scoateți Cotletele de porc din saramură și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Aprinde un grătar. Periați ușor ambele părți ale cotletelor cu ulei de măsline și grătiți la foc mediu-fierbinte, timp de 18 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se transferă în farfurii și se lasă să se odihnească 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista