Cotlet de porc cu salată caldă de varză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu varză caldă. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 399 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, măr, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc pane cu Slaw cald de mere-varză, Slaw de varză caldă cu medalioane de porc, și Sage frecat cotlet de porc cu Slaw cald de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Condimentați Cotletele de porc cu 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste, dar inca usor roz in centru, 5 minute in total.
Transferați pe o farfurie, cort cu folie și lăsați să se odihnească.
Topiți untul în aceeași tigaie. Gatiti varza, ardeiul gras, ceapa, marul si morcovii pana abia incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în oțet, zahăr și restul de 1/2 linguriță. fiecare sare și piper.
Se servește cu cotlet de porc.