Cotlet de porc cu pâine columbiană (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)

Cotlet de porc cu pâine columbiană (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)
Cotletele de porc cu pâine columbiană (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 496 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, căței de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 205 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure), Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană), și Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coapsele de porc în 6 bucăți și așezați-le între foi de hârtie pergament, apoi lăsați-le până când fiecare bucată este de aproximativ" gros".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
2
Așezați cotletele într-o pungă mare de plastic și adăugați ceapa, ceapa, usturoiul și pudra de chimen, întorcând punga pentru a vă asigura că carnea este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Lăsați carnea de porc să se marineze cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Puneți făina și sazon Goya într-un vas și mix.In un al doilea fel de mâncare bate eggs.In un al treilea fel de mâncare așezați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sazon CompletaSazon Completa
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie.Pe rând, înveliți carnea de porc cu amestecul de făină, înmuiați ouăle și acoperiți cu pesmet. Asigurați-vă că sunt bine coated.In o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu, așezați 2 cotlete la un moment dat și prăjiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.Curățați tigaia cu prosoape de hârtie între loturi și continuați să gătiți carnea de porc în același mod în care ați făcut-o cu primul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista