Cotlet de porc cu pâine columbiană (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)

Cotletele de porc cu pâine columbiană (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 496 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, căței de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 205 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure), Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană), și Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coapsele de porc în 6 bucăți și așezați-le între foi de hârtie pergament, apoi lăsați-le până când fiecare bucată este de aproximativ" gros".
Așezați cotletele într-o pungă mare de plastic și adăugați ceapa, ceapa, usturoiul și pudra de chimen, întorcând punga pentru a vă asigura că carnea este acoperită.
Lăsați carnea de porc să se marineze cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Puneți făina și sazon Goya într-un vas și mix.In un al doilea fel de mâncare bate eggs.In un al treilea fel de mâncare așezați firimiturile de pâine.
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie.Pe rând, înveliți carnea de porc cu amestecul de făină, înmuiați ouăle și acoperiți cu pesmet. Asigurați-vă că sunt bine coated.In o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu, așezați 2 cotlete la un moment dat și prăjiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Transferați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.Curățați tigaia cu prosoape de hârtie între loturi și continuați să gătiți carnea de porc în același mod în care ați făcut-o cu primul lot.