Cotlet de porc cu pâine columbiană (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)

Cotlet de porc cu pâine columbiană (Chuleta Valluna o Lomo de Cerdo Apanado)
Cotletele de porc cu pâine columbiană (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 496 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, căței de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 205 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure), Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană), și Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coapsele de porc în 6 bucăți și așezați-le între foi de hârtie pergament, apoi lăsați-le până când fiecare bucată este de aproximativ" gros".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Așezați cotletele într-o pungă mare de plastic și adăugați ceapa, ceapa, usturoiul și pudra de chimen, întorcând punga pentru a vă asigura că carnea este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Lăsați carnea de porc să se marineze cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Puneți făina și sazon Goya într-un vas și mix.In un al doilea fel de mâncare bate eggs.In un al treilea fel de mâncare așezați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie.Pe rând, înveliți carnea de porc cu amestecul de făină, înmuiați ouăle și acoperiți cu pesmet. Asigurați-vă că sunt bine coated.In o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu, așezați 2 cotlete la un moment dat și prăjiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.Curățați tigaia cu prosoape de hârtie între loturi și continuați să gătiți carnea de porc în același mod în care ați făcut-o cu primul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista