Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu porumb Verde Chile ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,37 USD pe porție. O porție conține 365 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână roșii, ulei vegetal, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 13 fani. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc cu porumb Verde Chile, Cotlet De Porc Chile Verde, și Cotlete De Porc Chile Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați Cotletele de porc cu sare condimentată. Gatiti carnea de porc in ulei 3-4 minute sau pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cotlet De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa, porumbul și ardeii iute în tigaie. Gatiti 2 pana la 3 minute la foc mediu, amestecand ocazional, doar pana cand amestecul este bine incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă apă, sos Worcestershire și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați carnea de porc în tigaie, apăsând în amestec de legume. Capac; gătiți 10 până la 15 minute, întorcând carnea de porc și amestecând ocazional legumele, până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți carnea de porc din tigaie. Se amestecă roșiile în amestecul de porumb; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți amestecul de porumb cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.