Cotlet de porc cu porumb Verde Chile

Cotlet de porc cu porumb Verde Chile
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu porumb Verde Chile ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 377 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos Worcestershire, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Chile Verde, Cotlete De Porc Chile Mexicane, și Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați Cotletele de porc cu sare condimentată. Gatiti carnea de porc in ulei 3-4 minute sau pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa, porumbul și ardeii iute în tigaie. Gatiti 2 pana la 3 minute la foc mediu, amestecand ocazional, doar pana cand amestecul este bine incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă apă, sos Worcestershire și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CimbruCimbru
ApăApă
6
Așezați carnea de porc în tigaie, apăsând în amestec de legume. Capac; gătiți 10 până la 15 minute, întorcând carnea de porc și amestecând ocazional legumele, până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Scoateți carnea de porc din tigaie. Se amestecă roșiile în amestecul de porumb; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PorumbPorumb
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți amestecul de porumb cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista