Cotlet de porc cu piersici, Bourbon și busuioc
Cotletele de porc cu piersici, Bourbon și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, frunzele de busuioc, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 74 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu piersici proaspete și busuioc, Cotlet de porc de țară la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, și Cotlet De Porc Cu Piersici.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 400 F. condimentați Cotletele de porc cu sare și piper pe ambele părți.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu până când strălucește.
Adăugați cotletele și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, trei până la patru minute pe fiecare parte.
Scoateți de pe foc și transferați cotletele pe o farfurie mare. Pune deoparte. Aruncați excesul de grăsime din tigaie.
Se adaugă untul în tigaie și se încălzește la foc mediu până se topește untul.
Adăugați pene de piersici, aruncând pentru a le acoperi în untul topit. Gatiti, amestecand des cu o lingura de lemn, pana cand piersicile sunt calde si moi, 1 pana la 3 minute in functie de maturitatea piersicilor. Dacă piersicile sunt foarte sub-coapte, adăugați zahăr după gust.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați bourbon. Aprindeți un chibrit lung și fluturați-l cu grijă lângă tigaie pentru a înghiți whisky-ul. Lăsați flacăra să moară în mod natural, apoi folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Condimentați sosul după gust cu sare, piper negru și zahăr.
Adăugați Cotletele de porc înapoi în tigaie și acoperiți fiecare cu patru frunze de busuioc. Poziționați piersicile deasupra cotletelor.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când cotletele ating coacerea dorită, aproximativ 4 minute pentru mediu. Scoateți cu grijă tigaia și împărțiți cotletele și piersicile între patru farfurii. Puneți câteva picături din tigaie deasupra cărnii și serviți.