Cotlet de porc cu piersici, Bourbon și busuioc

Cotlet de porc cu piersici, Bourbon și busuioc
Cotletele de porc cu piersici, Bourbon și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, frunzele de busuioc, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 74 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu piersici proaspete și busuioc, Cotlet de porc de țară la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, și Cotlet De Porc Cu Piersici.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 400 F. condimentați Cotletele de porc cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cotletele și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, trei până la patru minute pe fiecare parte.
4
Scoateți de pe foc și transferați cotletele pe o farfurie mare. Pune deoparte. Aruncați excesul de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă untul în tigaie și se încălzește la foc mediu până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați pene de piersici, aruncând pentru a le acoperi în untul topit. Gatiti, amestecand des cu o lingura de lemn, pana cand piersicile sunt calde si moi, 1 pana la 3 minute in functie de maturitatea piersicilor. Dacă piersicile sunt foarte sub-coapte, adăugați zahăr după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați bourbon. Aprindeți un chibrit lung și fluturați-l cu grijă lângă tigaie pentru a înghiți whisky-ul. Lăsați flacăra să moară în mod natural, apoi folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Condimentați sosul după gust cu sare, piper negru și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
WhiskyWhisky
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați Cotletele de porc înapoi în tigaie și acoperiți fiecare cu patru frunze de busuioc. Poziționați piersicile deasupra cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când cotletele ating coacerea dorită, aproximativ 4 minute pentru mediu. Scoateți cu grijă tigaia și împărțiți cotletele și piersicile între patru farfurii. Puneți câteva picături din tigaie deasupra cărnii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista