Cotlet de porc cu pere cu orez
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc cu pere cu orez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 25,45 USD pe porție. O porție conține 3427 calorii, 497g de proteine, și 97G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți zahăr brun, jumătăți de pere în sirop extra-ușor, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Pere, Cotlete De Porc Cu Pere Deconstruite, și Cotlete De Porc Cu Ghimbir De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți perele, rezervând sirop; puneți perele deoparte. Într-un castron mare pentru microunde, combinați zahărul brun, untul, cuișoarele, scorțișoara și siropul rezervat. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 2-3 minute, amestecând în fiecare minut, sau până când untul este topit și zahărul este dizolvat.
Așezați Cotletele de porc într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Puneți o jumătate de pere peste fiecare cotlet; se acoperă cu amestec de sirop de pere. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40-50 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Scoateți carnea de porc și perele; păstrați cald.
Turnați sucurile de tigaie într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă treptat în sucuri. Reveniți la fierbere; gatiti 1-2 minute mai mult sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne de porc, pere și orez.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Juve y Camps Pinot Noir Brut ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose]()
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.