Cotlet de porc cu pere cu orez

Cotlet de porc cu pere cu orez
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc cu pere cu orez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 25,45 USD pe porție. O porție conține 3427 calorii, 497g de proteine, și 97G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți zahăr brun, jumătăți de pere în sirop extra-ușor, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Pere, Cotlete De Porc Cu Pere Deconstruite, și Cotlete De Porc Cu Ghimbir De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți perele, rezervând sirop; puneți perele deoparte. Într-un castron mare pentru microunde, combinați zahărul brun, untul, cuișoarele, scorțișoara și siropul rezervat. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 2-3 minute, amestecând în fiecare minut, sau până când untul este topit și zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați Cotletele de porc într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Puneți o jumătate de pere peste fiecare cotlet; se acoperă cu amestec de sirop de pere. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40-50 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Scoateți carnea de porc și perele; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Turnați sucurile de tigaie într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă treptat în sucuri. Reveniți la fierbere; gatiti 1-2 minute mai mult sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
8
Se servește cu carne de porc, pere și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Juve y Camps Pinot Noir Brut ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista