Cotlet de porc cu nuci și legume prăjite în tigaie

Cotlet de porc cu nuci și legume prăjite în tigaie
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cotletele de porc cu nuci și legume prăjite în tigaie ar putea fi un super fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, cotlete de porc, jardiniere bucăți de nuc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cotlet de porc prăjit și legume, Cotlet de porc prăjit cu legume brânzeturi, și Cotlete și legume de porc prăjite la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cotletele, 1/4 cană din pansament și condimentați într-o pungă sau castron de plastic resigilabil; întorcându-se la Cotletele de acoperire. La frigider 10 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scoateți Cotletele de porc din marinată; aruncați marinada. Gatiti cotletele in tigaie mare la foc mediu 4 min. pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți nucile în tigaie la foc mediu 3 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați pansamentul rămas, fasolea verde și roșiile; acoperi. Gatiti 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Se toarnă apă în tigaie; se amestecă. Întoarceți cotletele în tigaie; gatiti pana cand temperatura ajunge la 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista