Cotlet de porc cu nuci și legume prăjite în tigaie
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cotletele de porc cu nuci și legume prăjite în tigaie ar putea fi un super fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, cotlete de porc, jardiniere bucăți de nuc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cotlet de porc prăjit și legume, Cotlet de porc prăjit cu legume brânzeturi, și Cotlete și legume de porc prăjite la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cotletele, 1/4 cană din pansament și condimentați într-o pungă sau castron de plastic resigilabil; întorcându-se la Cotletele de acoperire. La frigider 10 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți Cotletele de porc din marinată; aruncați marinada. Gatiti cotletele in tigaie mare la foc mediu 4 min. pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Încălziți nucile în tigaie la foc mediu 3 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați pansamentul rămas, fasolea verde și roșiile; acoperi. Gatiti 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Se toarnă apă în tigaie; se amestecă. Întoarceți cotletele în tigaie; gatiti pana cand temperatura ajunge la 71°.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.