Cotlet de porc cu muștar, rozmarin și capere

Cotlet de porc cu muștar, rozmarin și capere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de porc cu muștar, rozmarin și capere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați capere, cotlet de porc, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu muștar și rozmarin, Zingara (cotlet de porc cu ardei și capere), și Filet de porc rozmarin-salvie cu Pancettan și capere prăjite.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați cotletele pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cotletele în tigaie și gătiți până abia roz în centru, rotind o dată, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați carnea de porc pe o farfurie de servire și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Adăugați bulion în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă muștarul, caperele și rozmarinul. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Puneți sosul peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista