Cotlet De Porc Cu Muștar De Afine
Cotlet de porc afine-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.59 pe portie. O porție conține 252 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți muștar dijon, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Loin Cremos De Porc Cu Muștar, Loin De Porc Cu Muștar De Plante, și Loin De Porc Cu Muștar De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un 3-qt. aragaz lent.
Combinați sosul de afine, muștarul, zahărul brun și sucul de lămâie; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 5 ore sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați friptura și păstrați-o caldă.
Strecurați sucurile de gătit într-o cană de măsurare cu 2 căni; adăugați suficientă apă pentru a măsura 2 căni. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați sucurile de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne de porc.