Cotlet de porc cu mere prăjite și ceapă

Cotlet de porc cu mere prăjite și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu mere prăjite și ceapă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pene de mere galan, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi mărul galan, puteți urma acest fel principal cu Apple Cobbler ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu ceapă și mere, Cotlet de porc cu mere și ceapă, și Cotlet de porc cu mere și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi. Se usucă ceapa cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați mărul în tigaie; se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când ceapa și mărul sunt fragede. Se amestecă 2 lingurițe de unt, cimbru, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
PiperPiper
MărMăr
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați carnea de porc cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
9
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Combinați bulionul și făina într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 minut sau pana se reduce la 1/4 cana. Se amestecă oțetul și restul de 1 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Serviți sosul cu amestec de porc și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista