Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu mere prăjite și ceapă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pene de mere galan, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi mărul galan, puteți urma acest fel principal cu Apple Cobbler ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu ceapă și mere, Cotlet de porc cu mere și ceapă, și Cotlet de porc cu mere și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi. Se usucă ceapa cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați mărul în tigaie; se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când ceapa și mărul sunt fragede. Se amestecă 2 lingurițe de unt, cimbru, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Piper
Măr
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Presărați carnea de porc cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
Sare
9
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Combinați bulionul și făina într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 minut sau pana se reduce la 1/4 cana. Se amestecă oțetul și restul de 1 linguriță de unt.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.