Cotlet de porc cu mere
Cotletele de porc cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 430 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, vin, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc și mere, și Cotlet de porc cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Ungeți o tigaie și așezați Cotletele de porc în ea.
Apăsați un cuișor în fiecare cotlet.
Adăugați vinul alb, frunzele de țelină și frunzele de dafin și puneți tigaia în cuptorul preîncălzit.
Coaceți cotletele timp de 30 de minute.
În timp ce Cotletele de porc se coc, într-o tigaie sautsimbru țelina tăiată cubulețe în unt sau 5 minute, apoi se adaugă merele feliate și se presară cu zahărul brun.
Continuați să gătiți la foc foarte mic timp de 10 minute sau până când merele sunt fragede, dar nu moale.
Finalizați Cotletele de porc îndepărtând frunzele de dafin și țelină și presărând brânza deasupra fiecărui cotlet; se unge și apoi se fierbe câteva minute pentru a rumeni blatul.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De când femeile franceze gătesc: un memoriu Gastronomic de Madeleine Kamman Copyright (c) 2004 de Madeleine Kamman publicat de Ten Speed Press.Madeleine Kamman s-a născut la Paris și și-a început cariera culinară în 1940 la restaurantul mătușii sale din regiunea Touraine din Franța. Un instructor culinar venerat din 1962, Kamman a scris alte două cărți: cina contra cronometru și Noul Making Of A Cook.