Cotlet De Porc Cu Lapte Bătut
Cotlet de porc cu lapte bătut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 335 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați salvie, sare kosher, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Lapte Bătut, Cotlet De Porc Sărat, și Cotlet De Porc Cu Saramură De Cidru.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; agitați bine pentru a dizolva sarea și zahărul.
Adăugați carne de porc; sigilați și refrigerați peste noapte, întorcând punga ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie.
Presărați carnea de porc cu piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 1/2 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.