Cotlet De Porc Cu Lapte Bătut

Cotlet De Porc Cu Lapte Bătut
Cotlet de porc cu lapte bătut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție conține 335 calorii, 41G de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați salvie, sare kosher, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Lapte Bătut, Cotlet De Porc Sărat, și Cotlet De Porc Cu Saramură De Cidru.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; agitați bine pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați carne de porc; sigilați și refrigerați peste noapte, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Presărați carnea de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
6
Adăugați carne de porc; gatiti 3 1/2 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista