Cotlet de porc cu jeleu Jalapeno
Cotletul de porc cu jeleu Jalapeno este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 228 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, ulei de măsline, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Sos De Jeleu De Piper, Jalape Zirconiu-Cotlet De Porc Cu Busuioc, și Jalape Cotlete De Porc Si Bere Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, rozmarinul, sucul de lămâie și jeleul de jalapeno într-un castron și amestecați împreună.
Așezați Cotletele de porc și marinata într-o pungă de plastic resigilabilă.
Scoateți aerul din pungă și sigilați; refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare sau preîncălziți broilerul.
Scoateți cotletele din marinată și condimentați cu sare și piper.
Așezați cotletele la 2 până la 3 centimetri deasupra cărbunilor albi sau sub broiler. Gătiti carnea pe ambele părți până când ați terminat, întorcându-vă frecvent, astfel încât marinada să nu ardă.