Cotlet De Porc Cu Ierburi Cremoase
Cotletele de porc cu ierburi cremoase necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 492 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $2.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 171 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon instant de vită, lapte, condimente de friptură din montreal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Ierburi Cremoase, Cotlet De Porc Cu Ierburi, și Cotlet De Porc Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Condimentați Cotletele de porc pe toate părțile cu condimente de friptură din Montreal.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiți cotletele în unt topit până se rumenesc și ușor roz în centru, aproximativ 7 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Adăugați untul rămas în tigaie, după cum este necesar, astfel încât aproximativ 3 linguri de picături de tigaie să rămână în tigaie când cotletele au terminat de gătit.
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie și readuceți tigaia la foc mediu-mare.
Amestecați făina, busuiocul și bulionul de vită împreună într-un castron. Amestecați piperul negru în tigaie cu picăturile de tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați amestecul de făină și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Se toarnă laptele în amestecul de făină; gătiți și amestecați constant până când amestecul este gros și Bulbuc, 4 până la 6 minute.
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc și se servește.