Cotlet De Porc Cu Ierburi Cremoase

Cotlet De Porc Cu Ierburi Cremoase
Cotletele de porc cu ierburi cremoase necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 492 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $2.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 171 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon instant de vită, lapte, condimente de friptură din montreal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Ierburi Cremoase, Cotlet De Porc Cu Ierburi, și Cotlet De Porc Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Condimentați Cotletele de porc pe toate părțile cu condimente de friptură din Montreal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Montreal Steak CondimenteMontreal Steak Condimente
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiți cotletele în unt topit până se rumenesc și ușor roz în centru, aproximativ 7 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați untul rămas în tigaie, după cum este necesar, astfel încât aproximativ 3 linguri de picături de tigaie să rămână în tigaie când cotletele au terminat de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie și readuceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Amestecați făina, busuiocul și bulionul de vită împreună într-un castron. Amestecați piperul negru în tigaie cu picăturile de tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați amestecul de făină și gătiți, amestecând continuu, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Se toarnă laptele în amestecul de făină; gătiți și amestecați constant până când amestecul este gros și Bulbuc, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8
Se toarnă sosul peste Cotletele de porc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista