Cotlet de porc cu glazură de muștar de arțar

Cotletul de porc cu glazură de muștar de arțar este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 255 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cotlet de porc, unt, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, Cotlet de porc la grătar cu glazură de caise-muștar, și Cotlet de porc la grătar cu glazură de muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Presărați Cotletele de porc uniform cu sare și piper; adăugați carne de porc în tigaie. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion și următoarele 4 ingrediente (prin cimbru) la tigaie. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 3 minute sau până se îngroașă ușor. Se amestecă smântâna și se reduce focul la mediu. Întoarceți carnea de porc în tigaie; fierbeți 3 minute sau până când carnea de porc este gata, întorcându-se o dată.