Cotlet de porc cu glazură de cidru de mere

Cotlet de porc cu glazură de cidru de mere
Cotletele de porc cu glazură de cidru de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 342 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare și piper măcinat, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu glazură de cidru, Cotlet de porc cu glazură de cidru dulce și acru, și Filet De Porc Cu Glazură De Cidru De Mere.

Instrucțiuni

1
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Gătiți Cotletele de porc în amestecul de ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți, iar carnea de porc este ușor roz în centru, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc; transferați Cotletele de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă usturoiul în tigaie și se pune la foc mediu-mare; gatiti si amestecati 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă oțet și se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați cidru de mere și muștar Dijon, aduceți amestecul la fierbere și gătiți până când sosul este redus și gros, 3 până la 4 minute. Se amestecă fulgii de rozmarin și ardei roșu; condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Muștar DijonMuștar Dijon
Cidru De MereCidru De Mere
RozmarinRozmarin
SosSos
7
Întoarceți Cotletele de porc în tigaie pentru a se încălzi ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista