Cotlet de porc cu glazură de cidru de mere
Cotletele de porc cu glazură de cidru de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 342 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare și piper măcinat, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu glazură de cidru, Cotlet de porc cu glazură de cidru dulce și acru, și Filet De Porc Cu Glazură De Cidru De Mere.
Instrucțiuni
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Gătiți Cotletele de porc în amestecul de ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți, iar carnea de porc este ușor roz în centru, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Scoateți tigaia de pe foc; transferați Cotletele de porc pe o farfurie.
Se amestecă usturoiul în tigaie și se pune la foc mediu-mare; gatiti si amestecati 30 de secunde.
Se toarnă oțet și se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați cidru de mere și muștar Dijon, aduceți amestecul la fierbere și gătiți până când sosul este redus și gros, 3 până la 4 minute. Se amestecă fulgii de rozmarin și ardei roșu; condimentează cu sare și piper negru după gust.
Întoarceți Cotletele de porc în tigaie pentru a se încălzi ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.