Cotlet de porc cu frecare Ancho Chile și glazură de zmeură

Cotlet de porc cu frecare Ancho Chile și glazură de zmeură
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Cotletele de porc cu frecare Ancho Chile și glazură de zmeură ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, bulion de vită cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma conservele de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Tartă Bakewell cu conserve de zmeură ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Ancho Chile curcan cu glazură de Bourbon de arțar, Rață Sânii Cu Ancho Chile Dulce De Leche Glazura, și Cotlete de vânat la grătar cu sos Ancho Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Frecați amestecul de condimente uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc în tigaie și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion în tigaie și gătiți timp de 30 de secunde, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați conserve în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Periați carnea de porc cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista