Cotlet de porc cu freca Caraibe și Salsa Mango

Cotlet de porc cu freca Caraibe și Salsa Mango
Cotlete de porc cu freca Caraibe și Mango Salsa ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 304 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, roșii prune, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Freca Caraibe Și Salsa Mango, Cotlet de porc cu Salsa de Mango, și Cotlet De Porc Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați Cotletele de porc cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc în tigaie; grătar 3 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 145 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
4
Combinați mango și ingredientele rămase într-un castron mic; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți salsa cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista