Cotlet de porc cu freca Caraibe și Salsa Mango

Cotlete de porc cu freca Caraibe și Mango Salsa ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 304 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, roșii prune, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Freca Caraibe Și Salsa Mango, Cotlet de porc cu Salsa de Mango, și Cotlet De Porc Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați Cotletele de porc cu amestec de condimente.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; grătar 3 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 145 (ușor roz).
Combinați mango și ingredientele rămase într-un castron mic; aruncați ușor.
Serviți salsa cu carne de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.