Cotlet de porc cu Escarole și ceapă balsamică

Cotlet de porc cu Escarole și ceapă balsamică
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de porc cu Escarole și ceapă balsamică ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, escarolă, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Porc Saut Cu Ceapa Balsamica, Cotlet De Porc Cu Năut Sotat, Escarolă Și Măr, și Cotlet de porc cu dovlecei, Escarole și nuci.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana se rumeneste si se fierbe, 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o farfurie.
3
Încălziți lingura rămasă de ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați oțetul și gătiți până când ceapa este moale, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
6
Adăugați escarola și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti, aruncand, pana se ofileste, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
EscarolaEscarola
7
Se servește cu carnea de porc. Bacsis: aromele asertive de iarnă ale amestecului de escarole și ceapă îl fac o garnitură excelentă pentru mai mult decât Cotletele de porc. Încercați-l cu curcan prăjit, carne de vită sau pește cărnos, cum ar fi somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
EscarolaEscarola
SomonSomon
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
PeștePește
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista