Cotlet De Porc Cu Crustă De Susan
Loin de porc cu crustă de susan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 258 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,94 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, cățel de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi, Cotlet De Porc Cu Crustă De Hamsie, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente.
Adăugați friptura; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială; se toarnă apă în tigaie.
Coaceți la 350 de ore pentru 1-3/4 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de ore
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de a sculpta.