Cotlet de porc cu cremă de muștar și varză alsaciană

Cotlet de porc cu cremă de muștar și varză alsaciană
Cotletele de porc cu cremă de muștar și varză alsaciană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 979 calorii, 77g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $6.62 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, boabe de piper crăpate grosier, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc în sos de cremă de muștar, Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar, și Cotlet de porc cu sos de muștar și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt din sticlă, combinați boabele de piper cu cimbru și ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Se lasă să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 4 ore sau se dă la frigider peste noapte.
4
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți bulionul de vițel până se reduce la 1 lingură, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline pur până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă muștarul Dijon și jumătate din muștarul cu cereale integrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Adăugați rachiul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8
Adăugați vinul; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați smântâna, sosul Worcestershire și bulionul de vițel redus și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosul de muștar într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Stoc De VițelStoc De Vițel
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se amestecă restul de muștar din cereale integrale; se condimentează cu sare și piper alb. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Condimentează Cotletele de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați cotletele și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
15
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de aproximativ 6 minute, sau până când cotletele sunt aurii pe fund. Întoarceți cotletele și continuați să prăjiți până când sunt fierte, aproximativ 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Transferați Cotletele de porc în farfurii. Se strecoară sucurile de tigaie în sosul de muștar și se fierbe până se încălzește. Lingurați sosul de cremă de muștar alături. Puneți varza alsaciană lângă cotlet și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Cotlet De PorcCotlet De Porc
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista