Cotlet de porc cu cremă de muștar și varză alsaciană

Cotlet de porc cu cremă de muștar și varză alsaciană
Cotletele de porc cu cremă de muștar și varză alsaciană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 979 calorii, 77g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $6.62 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, boabe de piper crăpate grosier, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc în sos de cremă de muștar, Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar, și Cotlet de porc cu sos de muștar și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt din sticlă, combinați boabele de piper cu cimbru și ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Se lasă să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 4 ore sau se dă la frigider peste noapte.
4
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți bulionul de vițel până se reduce la 1 lingură, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline pur până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă muștarul Dijon și jumătate din muștarul cu cereale integrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați rachiul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8
Adăugați vinul; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați smântâna, sosul Worcestershire și bulionul de vițel redus și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosul de muștar într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Stoc De VițelStoc De Vițel
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Se amestecă restul de muștar din cereale integrale; se condimentează cu sare și piper alb. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Condimentează Cotletele de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați cotletele și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
15
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de aproximativ 6 minute, sau până când cotletele sunt aurii pe fund. Întoarceți cotletele și continuați să prăjiți până când sunt fierte, aproximativ 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Transferați Cotletele de porc în farfurii. Se strecoară sucurile de tigaie în sosul de muștar și se fierbe până se încălzește. Lingurați sosul de cremă de muștar alături. Puneți varza alsaciană lângă cotlet și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista