Cotlet de porc cu cremă de muștar și varză alsaciană

Cotletele de porc cu cremă de muștar și varză alsaciană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 979 calorii, 77g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $6.62 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, boabe de piper crăpate grosier, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc în sos de cremă de muștar, Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar, și Cotlet de porc cu sos de muștar și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de copt din sticlă, combinați boabele de piper cu cimbru și ulei de măsline extravirgin.
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le la strat.
Se lasă să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 4 ore sau se dă la frigider peste noapte.
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți bulionul de vițel până se reduce la 1 lingură, aproximativ 15 minute.
Într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline pur până la sclipire.
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă muștarul Dijon și jumătate din muștarul cu cereale integrale.
Adăugați rachiul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Adăugați smântâna, sosul Worcestershire și bulionul de vițel redus și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosul de muștar într-un castron rezistent la căldură.
Se amestecă restul de muștar din cereale integrale; se condimentează cu sare și piper alb. Acoperiți și păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 45
Condimentează Cotletele de porc cu sare.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați cotletele și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de aproximativ 6 minute, sau până când cotletele sunt aurii pe fund. Întoarceți cotletele și continuați să prăjiți până când sunt fierte, aproximativ 7 minute.
Transferați Cotletele de porc în farfurii. Se strecoară sucurile de tigaie în sosul de muștar și se fierbe până se încălzește. Lingurați sosul de cremă de muștar alături. Puneți varza alsaciană lângă cotlet și serviți imediat.