Cotlet De Porc Cu Condimente De Mere

Cotlet De Porc Cu Condimente De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu condimente de mere. Această rețetă servește 4. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 387 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, zahărul brun, untul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Condimente De Mere, Cotlet De Porc Cu Cinci Condimente, și Cotlete Simple De Porc Cu Cinci Condimente pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista