Cotlet de porc cu chimen și portocală

Cotlet de porc cu chimen și portocală
Cotletele de porc cu chimen și portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 486 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână cuscus, piper măcinat grosier, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu orez de chimen, Cotlet De Porc Coriandru-Chimen Spice Freca, și Cotlet de porc la grătar cu chimen și var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați grăsimea din cotlet; ștergeți cotletele cu un prosop umed. Apăsați semințele de chimen și piperul în mod egal pe ambele părți ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
PiperPiper
2
Se presară ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Așezați fiecare cotlet între foi de folie de plastic; cu un ciocan plat sau un sucitor, lăsați ușor carnea la 1/4 inch grosime, bătând cât mai aproape de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
4
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 2 căni de bulion la fierbere. Se amestecă cuscusul, se acoperă bine și se ia de pe foc; lăsați să stea până când bulionul este absorbit și cuscusul este fraged pentru a mușca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Între timp, setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați cotletele, fără aglomerare, într-un singur strat și întoarceți-le după cum este necesar pentru a se rumeni pe ambele părți, 3 până la 4 minute în total. Pe măsură ce cotletele sunt gătite, transferați pe o farfurie cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Între timp, clătiți portocala; tăiați pe jumătate pe lungime, apoi tăiați 1 jumătate transversal în felii subțiri, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SemințeSemințe
7
Tăiați jumătatea portocalie rămasă în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
8
Întoarceți toate cotletele și orice sucuri acumulate în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați portocala feliată și 1/3 cană bulion; acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea nu mai este roz în centru (tăiată pentru a testa), aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
BulionBulion
CarneCarne
10
Puneți cuscusul în mod egal pe farfurii. Aranjați cotletele și feliile de portocale alături; stropiți uniform sucurile de tigaie peste carne. Însoțiți cu pene portocalii pentru a stoarce peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
CuscusCuscus
PortocaliuPortocaliu
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista