Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere De Toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu ceapă de mere de toamnă. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $1.9 pe portie. O porție conține 290 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți rozmarin, boia de ardei, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere, și Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, mărul, 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de oțet, cimbru și rozmarin într-o tigaie; gatiti si amestecati amestecul la foc mediu pana cand ceapa se rumeneste usor si merele se inmoaie, aproximativ 15 minute. Îndulciți cu zahăr brun după gust. Puneți deoparte și păstrați cald.
Aranjați Cotletele de porc într-o tigaie separată; condimentează cu sare, piper și boia.
Stropiți 1 lingură de oțet și 1 lingură de ulei de măsline peste Cotletele de porc. Gatiti Cotletele de porc la foc mediu pana nu mai roz in centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Transferați Cotletele de porc într-un vas de servit și acoperiți cu topping de ceapă de mere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.