Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere

Cotletele de porc cu ceapă de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, cotlet de porc, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere, și Cotlet De Porc Cu Ceapă-Măr.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.