Cotlet de porc cu cartofi Festonati

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu cartofi Festonați. Această rețetă face 6 porții cu 2982 calorii, 356g de proteine, și 128g de grăsime fiecare. Pentru $18.95 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de vită, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi festonati si cotlet de porc, Cotlet de porc cu cartofi Festonati, și Cotlet de porc și cartofi Festonati.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit antiaderent. Rumeniti Cotletele de porc pe fiecare parte, aproximativ 2 minute, apoi dati deoparte.
Puneți jumătate din feliile de cartofi și jumătate din feliile de ceapă în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Condimentează cu jumătate din cimbru și jumătate din ardei. Dot cu 2 linguri de unt. Aranjați Cotletele de porc deasupra cartofilor, apoi acoperiți cu cartofii rămași, ceapa, condimentele și untul. Se dizolvă cubul de bulion în apă fierbinte și se toarnă uniform peste caserolă. Acoperiți cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Scoateți carnea de porc și cartofii într-un vas de servit cu o lingură cu fante.
Se toarnă picăturile într-o tigaie. Într-un castron mic sau cană, amestecați făina și apa folosind o furculiță.
Se amestecă în picături și se gătește la foc mediu până se îngroașă și se clocotește.
Serviți sosul cu cotlete de porc și cartofi.