Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu cartofi Festonați. Această rețetă face 6 porții cu 2982 calorii, 356g de proteine, și 128g de grăsime fiecare. Pentru $18.95 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de vită, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi festonati si cotlet de porc, Cotlet de porc cu cartofi Festonati, și Cotlet de porc și cartofi Festonati.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit antiaderent. Rumeniti Cotletele de porc pe fiecare parte, aproximativ 2 minute, apoi dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Puneți jumătate din feliile de cartofi și jumătate din feliile de ceapă în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Condimentează cu jumătate din cimbru și jumătate din ardei. Dot cu 2 linguri de unt. Aranjați Cotletele de porc deasupra cartofilor, apoi acoperiți cu cartofii rămași, ceapa, condimentele și untul. Se dizolvă cubul de bulion în apă fierbinte și se toarnă uniform peste caserolă. Acoperiți cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La Picior
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți carnea de porc și cartofii într-un vas de servit cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se toarnă picăturile într-o tigaie. Într-un castron mic sau cană, amestecați făina și apa folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
7
Se amestecă în picături și se gătește la foc mediu până se îngroașă și se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Serviți sosul cu cotlete de porc și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.