Cotlet de porc cu Carolina Rub

Cotletele de porc cu Carolina Rub ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 219 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, praf de usturoi, praf de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de porc BBQ cu sos BBQ Carolina, Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, și Carolina A Tras Sandvișuri De Porc.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați carnea de porc cu amestec de condimente; lăsați să stea 10 minute.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 4 minute. Întoarceți carnea de porc; grătar 2 minute.
Periați fiecare cotlet cu 1 lingură de sos și grătiți 2 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.