Cotlet de porc cu cafea și melasă
Cotletele de porc cu cafea și melasă sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 457 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cafea tare, melasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Melasă, Cotlete De Porc Cu Melasă De Miere, și Cotlet De Porc Marinat Cu Melasă De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând până se dizolvă sarea și zahărul.
Se toarnă amestecul de sare într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați gheață și carne de porc; sigiliu. La frigider timp de 3 ore, întorcând punga ocazional.
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră.
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-mare și lăsând o parte fără căldură.
Așezați așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Presărați 1/8 linguriță sare peste carne de porc. Frecați 8 lingurițe piper-usturoi condimente frecați uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare; grătiți 2 minute pe fiecare parte.
Așezați carnea de porc pe partea neîncălzită a grătarului; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.