Cotlet de porc cu brânză și ceapă

Se pot face Cotletele de porc cu brânză și ceapă în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de cotlet de porc, brânză cheshire, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet De Porc Fiert Cu Miere Cu Pere, Ceapă Roșie, Feta Și Ceapă, și Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare, apoi așezați cotletele pe o tigaie pentru grătar, frecați cu ulei și condimentați. Grătiți aproximativ 6 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
Întindeți puțin muștar pe o parte a fiecărui cotlet, apoi acoperiți cu 1 lingură de ceapă.
Se amestecă brânza și cimbru, se presară peste cotlete, apoi se rumenesc până devin aurii și bulbucate.