Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc cu bere cu marmeladă de ceapă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. Un amestec de bere nemaipomenită, cum ar fi amber ale, oțet de cidru de mere, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ale ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Jalape Și Cotlet De Porc Cu Saramură De Bere, Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere, și Cotlet de porc cu bere cu mere prăjite.
Instrucțiuni
1
Clătiți Cotletele de porc. Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu, amestecați berea, sarea, 2 linguri de zahăr brun, boabele de piper, semințele de muștar, Semințele de fenicul și usturoiul până când sarea și zahărul sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Pesmet, Câteva Pumni
Pachet Milk Duds
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cotlet De Porc
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lăsați amestecul să se răcească complet.
3
Așezați cotletele într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane și adăugați saramură. Sigilați și răciți 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4
Scoateți cotletele din saramură (aruncați saramura). Clătiți cotletele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați cotletele și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați cotletele pe o farfurie.
7
Adăugați ceapa în tigaie. Se amestecă frecvent până când ceapa este foarte moale și rumenită, 20 până la 25 de minute (la foc mai mic, dacă este necesar, pentru a preveni arderea). Se amestecă oțetul și restul de 2 linguri de zahăr brun și se gătește, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi orice bucăți rumenite, până când lichidul este aproape complet evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați cotletele deasupra amestecului de ceapă și acoperiți tigaia; gatiti pana cand cotletele sunt abia roz in centru (taiate pentru a testa), 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Puneți cotletele pe farfurii și puneți amestecul de ceapă peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore