Cotlet de porc cu bere cu marmeladă de ceapă

Cotlet de porc cu bere cu marmeladă de ceapă
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc cu bere cu marmeladă de ceapă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. Un amestec de bere nemaipomenită, cum ar fi amber ale, oțet de cidru de mere, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ale ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Jalape Și Cotlet De Porc Cu Saramură De Bere, Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere, și Cotlet de porc cu bere cu mere prăjite.

Instrucțiuni

1
Clătiți Cotletele de porc. Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu, amestecați berea, sarea, 2 linguri de zahăr brun, boabele de piper, semințele de muștar, Semințele de fenicul și usturoiul până când sarea și zahărul sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați amestecul să se răcească complet.
3
Așezați cotletele într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane și adăugați saramură. Sigilați și răciți 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Scoateți cotletele din saramură (aruncați saramura). Clătiți cotletele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați cotletele și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați cotletele pe o farfurie.
7
Adăugați ceapa în tigaie. Se amestecă frecvent până când ceapa este foarte moale și rumenită, 20 până la 25 de minute (la foc mai mic, dacă este necesar, pentru a preveni arderea). Se amestecă oțetul și restul de 2 linguri de zahăr brun și se gătește, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi orice bucăți rumenite, până când lichidul este aproape complet evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați cotletele deasupra amestecului de ceapă și acoperiți tigaia; gatiti pana cand cotletele sunt abia roz in centru (taiate pentru a testa), 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Puneți cotletele pe farfurii și puneți amestecul de ceapă peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10
Calorii 603 (54% din grăsimi); grăsime 36g (sat 10g); proteine 43g; Carb 28g; fibre 1g; Chol 133mg; sodiu N/A.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista