Cotlet de porc cu bere cu marmeladă de ceapă

Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc cu bere cu marmeladă de ceapă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. Un amestec de bere nemaipomenită, cum ar fi amber ale, oțet de cidru de mere, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ale ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Jalape Și Cotlet De Porc Cu Saramură De Bere, Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere, și Cotlet de porc cu bere cu mere prăjite.
Instrucțiuni
Clătiți Cotletele de porc. Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu, amestecați berea, sarea, 2 linguri de zahăr brun, boabele de piper, semințele de muștar, Semințele de fenicul și usturoiul până când sarea și zahărul sunt dizolvate.
Lăsați amestecul să se răcească complet.
Așezați cotletele într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane și adăugați saramură. Sigilați și răciți 4 până la 6 ore.
Scoateți cotletele din saramură (aruncați saramura). Clătiți cotletele și uscați-le.
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați cotletele și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 6 minute în total.
Transferați cotletele pe o farfurie.
Adăugați ceapa în tigaie. Se amestecă frecvent până când ceapa este foarte moale și rumenită, 20 până la 25 de minute (la foc mai mic, dacă este necesar, pentru a preveni arderea). Se amestecă oțetul și restul de 2 linguri de zahăr brun și se gătește, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi orice bucăți rumenite, până când lichidul este aproape complet evaporat.
Așezați cotletele deasupra amestecului de ceapă și acoperiți tigaia; gatiti pana cand cotletele sunt abia roz in centru (taiate pentru a testa), 6 pana la 8 minute.
Puneți cotletele pe farfurii și puneți amestecul de ceapă peste ele.
Calorii 603 (54% din grăsimi); grăsime 36g (sat 10g); proteine 43g; Carb 28g; fibre 1g; Chol 133mg; sodiu N/A.