Cotlet De Porc Condimentat Vietnamez

Cotlet De Porc Condimentat Vietnamez
Cotletul de porc condimentat vietnamez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 209 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, coriandru măcinat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Vietnamez, Cotlete de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi, și Cotlete de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi.

Instrucțiuni

1
Scor ușor un model de diamant pe ambele părți ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Combinați zahărul și următoarele 6 ingrediente (zahăr prin usturoi); frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Garnisiți cu ceapă verde feliată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista